За нас

tera-grandМагазин „ТЕРА ГРАНД” отвори врати в гр. Казанлък през 2006 год и успешно се налага на пазара в града и региона. Нашата главна цел е да осигурим на Вас, нашите клиенти, на едро и дребно, избор от широка гама продукти и обновяването на Вашия дом, офис и сграда, с високо качество и конкуретни цени. При нас Вие можете да получите отлично обслужване, качество на продуктите и услугите, и консултации от високо квалифициран персонал.

ТЕРА ГРАНД предлага на своите клиенти стенна, подова керамика и цялостно обзавеждане за баня, включващо всички необходими компоненти на една съвременна баня от теракотните и фаянсови плочи, през санитарния фаянс, ваните и душ кабините, до аксесоарите и най-дребните детайли. При нас може да намерите и ламиниран паркет, собствен внос от Австрия, с марка KAINDL, както и Кроношпан и Егер. Разполагаме с богата гама и екслузивни модели от 8мм/32клас АС4 на склад.

При нас получавате изработване на 3D модел на Вашата баня с плочки по Ваш избор.

Със своята коректност, отлични цени и качествени доставки Магазин „ТЕРА ГРАНД” спечели доверието на строителни компании, търговци на дребно и частни инвеститори.

Оставаме на Ваше разположение, за да отговорим на всяко Ваше конкретно запитване, да Ви запознаем подробно с всички предлагани от нас продукти и да обсъдим възможностите за бъдещо сътрудничество.